Köpvillkor

KÖPVILLKOR - Elmander.se

Alingsås Skogstransporter AB
Org-nr: 556190-5190
Roslagsgatan 16
44157 Alingsås, Sverige
E-post: kontakt@elmander.se

 

Returer

Vår policy varar i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte.

För att vara berättigad till en retur måste din artikel vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Det måste också finnas i originalförpackningen.

Vissa typer av varor är undantagna från att returneras. Produkter som är intima eller sanitära varor kan inte returneras.

Det finns vissa situationer där inga återbetalningar beviljas
- Bok med tydliga tecken på användning
- Varje artikel som inte är i sitt ursprungliga skick, är skadad eller saknar delar av skäl som inte beror på vårt fel
- Varor som returneras mer än 14 dagar efter leverans

 

Ytterligare icke-returföremål:
- Presentkort
- Några hälsovårdsprodukter


För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller ett inköpsbevis.
Skicka inte ditt köp tillbaka till tillverkaren.
 

Återbetalningar (om tillämpligt)
När din retur är mottagen och inspekterad skickar vi ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning. Om du godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom en viss mängd dagar.

Sena eller saknade återbetalningar (om tillämpligt)
Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning publiceras officiellt. Nästa kontakta din bank. Det tar ofta lite behandlingstid innan en återbetalning bokförs. Om du har gjort allt detta och fortfarande inte har fått din återbetalning, vänligen kontakta oss på kontakt@elmander.se

 

Försäljningsartiklar (om tillämpligt)
Försäljningsföremål kanske inte är berättigade till återbetalning. Om du har några frågor angående produkter som är berättigade till återbetalning, vänligen kontakta oss innan du gör din beställning på kontakt@elmander.se

 

Byten (om tillämpligt)
Vi byter bara ut saker om de är defekta eller skadade om de listades som helt nya. Om ett föremål inte listades som helt nytt ersätter vi bara föremål som skiljer sig drastiskt från originalbeskrivningen på produktsidan. Om vi ​​inte kan ersätta ditt föremål kan vi erbjuda dig en återbetalning istället. Om du behöver byta ut ditt objekt, skicka ett e-postmeddelande till oss på kontakt@elmander.se

 

Gåvor
Om varan märktes som en gåva när den köptes och skickades direkt till dig får du en presentkredit för värdet av din retur. När den returnerade artikeln har mottagits skickas ett presentkort till dig.

Om artikeln inte var märkt som en gåva när den köptes, eller om presentgivaren hade skickat beställningen till sig själv för att ge dig senare, skickar vi en återbetalning till presentgivaren och han får reda på din retur.

 

Frakt
Kontakta oss på kontakt@elmander.se för att returnera din produkt
Du är ansvarig för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning dras kostnaden för returfrakt från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan det ta olika tid innan din utbytta produkt når dig.

Om du fraktar en vara över 500 kr bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att få din returnerade artikel och vi ansvarar inte för föremål som förlorats eller skadats under frakt.

Uppdaterat: 25 april 2021